خبرگزاری هرانا – نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، از بیکار شدن بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر در کشور از آغاز جنگ ۱۲روزه تاکنون، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صبح مجلس، یک نمیانده مجلس، آماری در خصوص بیکار شدن کارگران در کشور ارائه داد.
به گفته نماینده مردم ساری و میاندورود و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از زمان جنگ ۱۲ روزه سال گذشته تاکنون، بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر در کشور شغل خود را از دست دادهاند.
علی بابایی کارنامی افزود: «این کارگران رها شدهاند و باید برای فکری برای معیشت آنان کنیم؛ در همین راستا یک طرح دو فوریتی در مجلس آماده و نامه آن به معاون اول رئیس جمهور ارسال شده تا هرچه سریعتر یا به صورت طرح یا لایحه دو فوریتی در مجلس یا توسط سران قوا تصویب شود؛ به این صورت که برای کارگران بیکارشده با تهاتر برخی مسائل، حداقل بیمه آنها تمدید شود و درمان، سوابق، تخصص و معیشتشان از بین نرود.»
این نماینده مجلس در ادامه به مشکلات معیشتی و شغلی کارگران به دلیل بدهیهای بسیاری از کارفرمایان کشور به سازمان تامین اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت برای رفع این مشکل نیازمند اصلاح برخی مواد قانونی هستیم.













































بدون نظر
نظر بگذارید