خانه  > slide, زنان, زندانیان  >  بند زنان زندان اوین؛ ۵ زندانی سیاسی از دسترسی به تماس تلفنی محروم شدند

بند زنان زندان اوین؛ ۵ زندانی سیاسی از دسترسی به تماس تلفنی محروم شدند

خبرگزاری هرانا – گلرخ ایرایی، زهرا صفایی، مرضیه فارسی، شیوا اسماعیلی و سکینه پروانه، پنج زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، از روز گذشته به صورت تنبیهی از حق استفاده از تلفن زندان محروم شده‌اند. این زندانیان همچنین پیش از این نیز از حق ملاقات حضوری با خانواده و وکلای خود محروم بوده‌اند و این محدودیت همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پنج زندانی سیاسی زن محبوس در زندان اوین از حق استفاده از تلفن زندان محروم شدند.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، روز گذشته گلرخ ایرایی، زهرا صفایی، مرضیه فارسی، شیوا اسماعیلی و سکینه پروانه از امکان دسترسی و استفاده از تلفن زندان منع شده‌اند و این محرومیت همچنان ادامه دارد.

اقدام تنبیهی یادشده پس از آن اعمال شد که این زندانیان در اعتراض به اجرای احکام اعدام، در محوطه هواخوری زندان اقدام به سر دادن شعار کرده بودند.

این زندانیان همچنین پیش از این نیز از حق ملاقات حضوری با خانواده و وکلای خود محروم بوده‌اند و این محدودیت همچنان ادامه دارد.

همچنین، پیشتر نیز گزارش‌هایی از اعمال محدودیت‌های مشابه علیه زندانیان سیاسی زن در زندان قرچک، در واکنش به اعتراض‌های مسالمت‌آمیز منتشر شده بود. محروم‌سازی گروهی زندانیان از امتیازات رایج، بدون توضیح روشن درباره دلایل آن، می‌تواند این تصور را ایجاد کند که برخوردی تنبیهی به شکل جمعی در جریان است؛ امری که در نبود شفافیت، به افزایش بی‌اعتمادی و نارضایتی در فضای زندان می‌انجامد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید