خانه  > اندیشه و بیان  >  یک واحد فروشگاه پوشاک در تهران پلمب شد

یک واحد فروشگاه پوشاک در تهران پلمب شد

خبرگزاری هرانا – مرکز رسانه قوه قضاییه از پلمب یک واحد فروش پوشاک در بازار تهران به دلیل آنچه «انتشار محتویات تبلیغاتی جهت عرضه پوشاک نامتعارف» عنوان کرده است، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، یک واحد صنفی در تهران پلمب شد.

مرکز رسانه قوه قضاییه در این خصوص اعلام کرد که «در پی انتشار تصاویری از تبلیغات پوشاک نامتعارف از نظر عرفی و شرعی در یکی از واحدهای عرضه پوشاک در بازار تهران اقدامات قانونی در دستور کار قرار گرفت.»

بنابر اطلاعیه رسانه قوه قضاییه، با ورود دادستانی تهران و با دستور مقام قضایی این واحد صنفی پلمب شده است.

در سال ۱۴۰۴، بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دست‌کم ۱۹۱ مورد پلمپ اماکن تجاری و صنفی گزارش شده است. این پلمپ‌ها عمدتاً به دلایل غیرصنفی از جمله ارائه خدمات در ماه رمضان، رعایت مسائل مربوط به حجاب اجباری و ارائه خدمات در ایام سوگواری مذهبی انجام شده است، نه به دلیل تخلفات صنفی. این آمار نمایانگر افزایش مداخلات و نظارت‌های نهادهای قضایی و امنیتی بر فعالیت‌های تجاری و صنفی است که تأثیرات قابل توجهی بر آزادی‌های فردی و اجتماعی به همراه دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید