خانه  > کارگران  >  معوقات مزدی کارگران شهرداری یاسوج

معوقات مزدی کارگران شهرداری یاسوج

خبرگزاری هرانا – کارگران شهرداری یاسوج از سه ماه معوقات مزدی خود خبر دادند. همچنین کارگران این شهرداری از تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز گلایه مند هستند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، کارگران خدمات و فضای سبز شهرداری یاسوج از معوقات مزدی خود خبر دادند.

یکی از کارگران این شهرداری گفت: از دی ماه سال جاری حقوق کارگران به تاخیر افتاده و کسی پاسخگوی مطالباتمان در آستانه سال جدید نیست. آخرین حقوقی که دریافت کرده‌ایم یک ماه پیش بوده که مربوط به حقوق آذرماه بود. این در حالیست که شهرداری به دلیل مشکلات مالی از ابتدای سال مبلغ ناچیزی (حدودا دو میلیون تومان) را بابت حق عیدی وسنوات به رقم حداقل حقوق ماهانه اضافه می‌کند.

وی با بیان اینکه میزان دریافتی ماهانه کارگران خدماتی و فضای سبز شهرداری یاسوج بین هشت تا ۱۰ میلیون تومان است که این رقم با اضافه شدن دو میلیون عیدی و سنوات به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان می‌رسد، افزود: مدیران شهری یاسوج به کارگران اهمیت نمی‌دهند. در هر موقع از شبانه‌ روز خارج از ساعات کاری احضارمان می‌کنند و باید به محل کارمان برویم در حالی که از پرداخت اضافه کاری و تعطیل کاری خبری نیست.

به گفته وی؛ درحال حاضر جدا از طلب سه ماهه حقوق، مهمترین موضوع در شهرداری یاسوج تاخیر در پرداخت بیمه کارگران است که در برخی ماه های سال اعتبار درمان تامین اجتماعی کارگران را با مشکل مواجه می‌کند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید