خانه  > slide, اعدام  >  یک زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شد

یک زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز دوشنبه ۶ اسفندماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان عادل آباد شیراز اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه روز دوشنبه ۶ اسفندماه ۱۴۰۳، یک زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شد.

هویت این زندانی یوسف رستمی، اهل خرم آباد توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای رستمی پیشتر از بابت اتهام قتل توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران طی بازه زمانی ۱ ژانویه ۲۰۲۴ تا ۲۰ دسامبر ۲۰۲۴، دستکم ۹۳۰ زندانی شامل ۵ کودک-مجرم در زندان های ایران اعدام شدند. این رقم در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۲۴.۶% افزایش داشته است. از این میزان حکم ۴ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین در این مدت، ۲۱۴ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. لازم به ذکر است، در همین دوره احکام بدوی ۵۴ نفر دیگر نیز به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید