خانه  > اندیشه و بیان  >  سنندج؛ ۷ شهروند به دادسرا احضار شدند

سنندج؛ ۷ شهروند به دادسرا احضار شدند

خبرگزاری هرانا – سهراب جلالی، کمال فکوریان، مختار اسدی، فاطمه زندکریمی، جمال اسدی، جمیل امینی و زهرا محمدی شهروندان ساکن سنندج به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، هفت شهروند به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار شدند.

براساس احضاریه ای که در تاریخ ۲۸ بهمن ماه برای سهراب جلالی، کمال فکوریان، مختار اسدی، فاطمه زندکریمی، جمال اسدی، جمیل امینی و زهرا محمدی صادر شده است، از این شهروندان خواسته شده است که ظرف مدت پنج روز در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر حاضر شوند.

اتهام مطروحه علیه این شهروندان خلال در نظم و آسایش عمومی عنوان شده است.

از میان این شهروندان سهراب جلالی، کمال فکوریان، مختار اسدی، فاطمه زندکریمی، جمال اسدی و زهرا محمدی پیش از این نیز بواسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی دارند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید