خانه  > سایر گروهها  >  دو متهم در مشهد به تحمل ضربات شلاق محکوم شدند

دو متهم در مشهد به تحمل ضربات شلاق محکوم شدند

خبرگزاری هرانا – دو مرد با اتهاماتی از جمله “سرقت” و “تحصیل مال مسروقه” توسط دادگاه کیفری مشهد در کنار سایر مجازات ها مجموعا به ۲۲۲ ضربه شلاق محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه خراسان، دو متهم در مشهد به تحمل ضربات شلاق محکوم شدند.

براساس این گزارش، سال گذشته گزارشاتی از سرقت های سریالی در مشهد به پلیس گزارش گزارش شد. نهایتا هفت متهم در خصوص این پرونده به صورت جداگانه بازداشت شدند.

پرونده متهمان به چند بخش تقسیم شد و اخیراً شعبه ۱۲۹ دادگاه کیفری دو مشهد حکم محکومیت دو تن از متهمان را صادر کرده است. بر اساس این رأی، یک مرد ۴۲ ساله به اتهام سرقت خودرو و تحصیل مال مسروقه به بیش از شش سال حبس و تحمل ۱۴۸ ضربه شلاق محکوم شده است. این متهم هنگام بازداشت با مأموران پلیس درگیر شد و با سلاح سرد یکی از آنها را مجروح کرد. در جریان این درگیری، مأموران با شلیک گلوله او را زخمی کردند. دادگاه وی را علاوه بر اتهامات فوق، به دلیل تمرد در برابر مأموران و چاقوکشی، به بیش از چهار سال زندان، پرداخت دیه و یک سال تبعید به عنوان مجازات تکمیلی محکوم کرده است.

همچنین یک متهم دیگر این بخش از پرونده به اتهام تحصیل مال مسروقه به یک سال زندان و تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

لازم به اشاره است، حکم شلاق از جمله مجازات‌های نافی اصل کرامت انسانی است. کنوانسیون بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی صراحتا استفاده از مجازات‌های غیر‌انسانی و موهن را منع کرده است، اما ایران بدون توجه به اعتراضات داخلی و بین المللی کماکان به صدور و اجرای چنین مجازات‌هایی ادامه می دهد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید