خبرگزاری هرانا – سرپرست مرکز آتش نشانی شهرداری کازرون اعلام کرد که بر اثر آتش سوزی عمدی در مرکز ترک اعتیاد این شهر، سه مددجو مصدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، بر اثر آتش سوزی عمدی در مرکز ترک اعتیاد شهرستان کازرون، سه مددجو مصدوم شدند.
سرپرست مرکز آتش نشانی شهرداری کازرون در این خصوص گفت: با اعلام گزارش آتش سوزی مرکز ترک اعتیاد به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی، بلافاصله آتش نشانان ایستگاه شماره یک به محل مورد نظر اعزام شدند.
حامد پشنگیان عنوان کرد: آتش سوزی در آسایشگاه این مجموعه رخ داده بود. آتش نشانان پس از باز کردن در و دسترسی به درون آسایشگاه ۱۵ نفر از افراد گرفتار میان دود و آتش را نجات دادند و پس از آن آتش را خاموش کردند.
پشنگیان با اشاره به اینکه این آتش سوزی عمدی بوده، افزود: بر اثر این حادثه سه نفر دچار دود گرفتگی شده بودند که به مرکز درمانی منتقل شدند.
گفتنی است، بر اساس ضوابط سازمان بهزیستی، تمامی کمپهای ترک اعتیاد موظف به رعایت دستورالعملهای دقیق و ارائه خدمات استاندارد به مراجعان خود هستند. اعمال هرگونه خشونت یا رفتار غیرقانونی در این مراکز تخلف محسوب شده و میتواند منجر به تعطیلی مرکز و برخورد قانونی با مسئولان مربوطه شود.
بدون نظر
نظر بگذارید