خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  منصور ایران‌پور به اطلاعات فراجا و دادسرای کرمان احضار شد

منصور ایران‌پور به اطلاعات فراجا و دادسرای کرمان احضار شد

خبرگزاری هرانا – منصور ایران‌پور، فعال رسانه‌ای ساکن کرمان به اطلاعات فراجا و معاونت فضای مجازی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار شد. از وی خواسته شده ظرف مدت پنج روز خود را به این اماکن معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، منصور ایران‌پور احضار شد.

بر اساس احضاریه‌ای که روز گذشته توسط دادگستری کرمان صادر شده، از آقای ایران‌پور خواسته شده ظرف مدت پنج روز از زمان ابلاغ، جهت دفاع از اتهامات نشر اکاذیب رایانه‌ای و فعالیت تبلیغی علیه نظام، ابتدا به اطلاعات فراجا و سپس به معاونت فضای مجازی دادسرای عمومی و انقلاب مراجعه کند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ این پرونده توسط دادستان کرمان به دلیل بازگو کردن جریان زندان و بازداشت پیشتر آقای ایران‌پور از طریق انتشار ویدیو، گشوده شده است. در اطلاع‌رسانی این فعال رسانه‌ای می‌توان به شکنجه‌های اعمال‌شده در دوران بازداشت و تضییع حقوق قانونی او اشاره کرد.

آقای ایران‌پور سال گذشته نیز با شکایت دادستان جیرفت و صدور قرار مجرمیت توسط شعبه یازدهم دادسرای عمومی و انقلاب کرمان، بابت اتهام «نشر اکاذیب» در شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ کرمان به دفاع از خود پرداخته بود.

منصور ایران‌پور، شهروند ساکن کرمان، پیشتر نیز به واسطه فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.

وی در تاریخ ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۰، توسط شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان جیرفت به ریاست قاضی مسلم سالاری از بابت اتهام «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی»، به تحمل ۱ سال حبس تعزیری و پرداخت ۱۵ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم و حکم صادره در مرحله تجدیدنظر عیناً تأیید شد. وی پس از تحمل یک سال حبس در خردادماه سال گذشته از زندان کرمان آزاد شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید