خانه  > slide, زندانیان  >  با توقف اجرای حکم؛ جمال عاملی به مرخصی درمانی اعزام شد

با توقف اجرای حکم؛ جمال عاملی به مرخصی درمانی اعزام شد

خبرگزاری هرانا – روز گذشته جمال عاملی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، با توقف اجرای حکم حبس به مرخصی درمانی اعزام شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جمال عاملی با توقف اجرای حکم، به مرخصی اعزام شد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “آقای عاملی عصر روز شنبه ۲۱ مهرماه، در پی تایید پزشکی قانونی و موافقت مراجع قضایی با توقف اجرای حکم حبس، به مدت یک ماه به مرخصی اعزام شد.”

هرانا پیشتر در گزارشاتی به عدم رسیدگی پزشکی این زندانی سیاسی که به بیماری خودایمنی مبتلاست، در بند هشت رندان اوین پرداخته بود.

جمال عاملی در تاریخ ۱۸ فروردین ماه سال جاری، پس از مراجعه به شعبه یکم اجرای احکام دادسرای اوین بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به بند هشت زندان اوین منتقل شد. آقای عاملی پیشتر با دریافت ابلاغیه ای جهت اجرای حکم حبس خود به شعبه قضایی مذکور احضار شده بود.

وی در بهمن ماه سال گذشته، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری از بابت اتهامات “اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی/ خارجی” و “تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران” به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

آقای عاملی در سال ۱۴۰۱ نیز به مرجع قضایی احضار و پس از چند ساعت بازجویی آزاد شده بود.

محمد علی (جمال) عاملی، ساکن تهران پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید