خانه  > سایر گروهها  >  گیلانغرب؛ یک شهروند بر اثر انفجار مین مصدوم شد

گیلانغرب؛ یک شهروند بر اثر انفجار مین مصدوم شد

خبرگزاری هرانا – انفجار مین بر جای مانده از جنگ ایران و عراق در روستای “گورسفید” از توابع شهرستان گیلانغرب، منجر به مصدومیت یک شهروند شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، یک شهروند در شهرستان گیلانغرب بر اثر انفجار مین بر جای مانده از جنگ ایران و عراق مصدوم شد.

سرپرست فرمانداری گیلانغرب در این خصوص گفت: “پس از اعلام یک فقره انفجار مهمات عمل نکرده در روستای گورسفید از توابع بخش مرکزی شهرستان گیلانغرب و حضور عوامل امدادی و بررسی های به عمل آمده مشخص شد یکی از اهالی این روستا به دلیل دستکاری مهمات عمل نکرده به جا مانده از جنگ مصدوم شد”.

علیرضا نظری اظهار کرد: “مصدوم این حادثه توسط فوریت های پزشکی به بیمارستان الزهرا در شهرستان گیلانغرب منتقل شد”.

در این گزارش به هویت این شهروند اشاره ای نشده است.

مین‌های برجای‌ مانده از دوران جنگ همه ساله موجب مرگ و مصدومیت تعدادی از هموطنان در مناطق مرزی می‌شود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید