خبرگزاری هرانا – روز پنج شنبه ۳۰ بهمنماه، شیرکو آگوشی شهروند اهل شهرستان پیرانشهر، با تودیع قرار وثیقه از زندان نقده به مرخصی اعزام شد. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب پیرانشهر به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، روز پنج شنبه ۳۰ بهمنماه، شیرکو آگوشی شهروند اهل شهرستان پیرانشهر، از زندان نقده به مرخصی اعزام شد.
اعزام به مرخصی آقای آگوشی با تودیع قرار وثیقه ۵٠٠ میلیون تومانی صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش، آقای آگوشی پیشتر از توسط دادگاه انقلاب پیرانشهر از بابت اتهام عضویت در یکی از احزاب مخالف نظام به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.
در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است: همچنین این شهروند در پروندهای دیگر که در دادگاه انقلاب مهاباد علیه وی گشوده شده به اقدام مسلحانه و درگیری با نیروهای سپاه پاسداران، متهم شده است و در انتظار برگزاری جلسه دادگاه به سر می برد.
شیرکو آگوشی روز شنبه ۹ شهریورماه ٩٨، پس از زخمی شدن توسط نیروهای سپاه پاسداران بازداشت شده بود.
بدون نظر
نظر بگذارید