خبرگزاری هرانا – امروز چهارشنبه ۳ دی ماه، گروهی از مالباختگان موسسات اعتباری در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی، شماری از کارگران تعدیلی سایت الفین پتروشیمی ایلام در مقابل ساختمان پتروشیمی این شهرستان، جمعی از آسیب دیدگان جنگ ایران و عراق در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی، تعدادی از دانش آموزان دبیرستانهای ایذه در ساختمان اداره آموزش و پرورش این شهر و همچنین شماری از شهروندان حامی کارگران نیشکر هفت تپه در مقابل ساختمان وزارت دادگستری، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، امروز چهارشنبه ۳ دی ماه ۹۹، گروهی از مالباختگان موسسات اعتباری، در اعتراض به عدم رسیدگی و تعیین تکلیف برای اموال از دست رفته شان، در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع اعتراضی برپا کردند.
مالباختگان موسسات اعتباری کاسپین و ثامن الحجج ضمن رونمایی از اعتراض نوشته ها و پلاکاردهایشان، با سر دادن شعار هایی خواستار تعیین تکلیف هرچه زودتر اموال از دست رفته خود شدند.
تجمع آسیب دیدگان جنگ در تهران
به گزارش ایلنا، امروز چهارشنبه ۳ دی ماه ۹۹، جمعی از آسیب دیدگان جنگ هشت ساله ایران و عراق، در اعتراض به عدم تبدیل وضعیت خود، در مقابل مجلس شورای اسلامی دست به تجمع اعتراضی زدند.
بر اساس قانون، خانواده این افراد در دستگاههای دولتی باید به رسمی تبدیل وضعیت شوند. در قانون به صراحت از نیروهای شرکتی نام برده شده و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز کارکنان شرکتی را مشمول این طرح دانستهاند، اما بعد از ابلاغ بخشنامه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور، نیروهای شرکتی از این قانون حذف شدهاند و تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به رسمی دائم فقط در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته خانوادههای حاضر، این مسئله موجب دلسردی و اعتراض شرکتیها شده است و آنها از نمایندگان مجلس درخواست دارند به خواستههای قانونی این بخش از نیروهای شرکتی رسیدگی شود.
حاضران در تجمع امروز از نمایندگان مجلس میخواهند که بخشنامه ابلاغی براساس قانون اصلاح شود.
تجمع کارگران تعدیلی پتروشیمی ایلام
به گزارش ایلنا، امروز چهارشنبه ۳ دی ۹۹، جمعی از کارگران تعدیلی سایت الفین پتروشیمی ایلام در اعتراض به عدم بکارگیری مجدد نیروها علیرغم داشتن چندین سال سابقه کاری و بومی منطقه بودن، در مقابل ساختمان پتروشیمی ایلام تجمع اعتراضی برپا کردند.
کارگران معترض گفتند: “حدود سی کارگر هستیم که با شروع بهرهبرداری سایت الفین، به دلیل عدم نیاز بیکار شدهایم؛ این در حالیست که ما نیروهای بومی هستیم و کار در پالایشگاه حق ماست”.
این نیروهای پیمانکاری که به صورت ۱۵-۱۵ مشغول کار ساخت و آمادهسازی سایت بودهاند، اظهار کردند: “بعد از خاتمه کار ساخت، نیروهایی را از بیرون استخدام کردند و به ما گفتند که دیگر نیازی به شما نداریم. ما زن و بچه داریم و تنها امیدمان، همین پتروشیمی است که در منطقه محل سکونت ما قرار دارد. عادلانه نیست که ما بومیها را بعد از چند سال کار کردن، از کار بیکار کنند”.
این نیروها در نامهای به استاندار و امام جمعه ایلام، خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند، در قسمتی از این نامه آمده است: “ما جمعی از کارگران سایت الفین پتروشیمی ایلام شهرستان چوار، با چندین سال سابقه کاری و بومی منطقه، باتوجه به بهرهبرداری سایت الفین در روزهای آینده، به ناحق اخراج شدهایم؛ ما درخواست بازگشت به کار و پیگیری موضوع را داریم”.
تجمع دانش آموزان دبیرستانهای ایذه
به گزارش ایلنا، امروز چهارشنبه ۳ دی ۹۹، شماری از دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه و پسرانه ایذه، در اعتراض به شرایط برگزاری امتحانات به شیوه حضوری علیرغم راهاندازی کمپینهایی در فضای مجازی، در ساختمان اداره آموزش و پرورش این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.
دانش آموزان معترض گفتند: “اگر قرار بر برگزاری امتحانات به شکل حضوری بود، باید از اول مهر دانش آموزان پایه دوازدهم سر کلاس میرفتند. این درست نیست که آنها در شرایط ناعادلانه با روش شاد درس بخوانند و در شرایط حضوری سر جلسه امتحان بنشینند”.
این دانش آموزان معتقدند که اگر با توجه به شرایط کرونایی شهرشان این تصمیمات اتخاذ میشود، مدیران آموزش و پرورش ایذه باید بپذیرند که شرایط نه تنها بهتر نشده، بلکه در مواردی بدتر هم شده است”.
دانش آموزان افزودند: “با توجه به جایگاه حساس سال دوازدهم و کنکور پیش رو، هرگونه تصمیم اشتباهی میتواند آینده آنها را نابود کند”.
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز در این خصوص گفت: “آییننامه برگزاری امتحانات به دو شیوه حضوری و غیرحضوری اشاره کرده است. شرایط برای تمامی مدارس کل کشور همانی است که در آییننامه آمده است. ما طبق مقررات عمل میکنیم و در مورد دانش آموزان معترض ایذه اختیار را به شورای مدارس واگذار کردهایم؛ اگر شورای مدرسهای به این نتیجه رسید که میتوانند به شکل حضوری یا غیرحضوری امتحانات را برگزار کنند، ملاک ما برای برگزاری همان تصمیم شورای مدرسه است و آموزش و پرورش ایذه موظف به اجرای تصمیمات شورای مدارس شهرستان است”.
تجمع شهروندان حامی کارگران نیشکر هفت تپه در تهران
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز چهارشنبه ۳ دی ماه ۹۹، تعدادی از شهروندان و دانشجویان در راستای حمایت از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از بابت احقاق و رسیدگی به مطالبه این کارگران مبنی بر خلع ید مالک شرکت مذکور و خروج این شرکت از بخش خصوصی در مقابل ساختمان وزارت دادگستری دست به تجمع اعتراضی زدند.
تجمع کنندگان شعارهایی از جمله “دانشجو، کارگر، اتحاد، اتحاد”، “نان کار آزادی اداره شورایی” سر دادند.
همزمان هرانا طی گزارشی از بازداشت کوتاه مدت تعدادی از شرکت کنندگان در این تجمع خبر داد.
در روزهای اخیر و همزمان با این تجمع، کاربران شبکه های اجتماعی نیز با استفاده از هشتگ #خلع_ید_یک_کلام_والسلام از کارگران هفت تپه حمایت کردند.
بدون نظر
نظر بگذارید