خبرگزاری هرانا – در ادامه موج آزادی زودهنگام زندانیان زندانیان سیاسی، متین خالدی، زندانی محبوس در زندان ارومیه از این زندان آزاد شد. وی پیشتر توسط شعبه ۳ دادگاه انقلاب ارومیه به ۶ سال حبس محکوم شده و این حکم نهایتا در شعبه یک دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی به ۱ سال حبس تعزیری تقلیل یافت. موج جدید آزادی زودهنگام یا کاهش حبس زندانیان سیاسی-امنیتی که به مناسبت ۲۲ بهمن آغاز شده تاکنون شامل ۴۴ زندانی یا محکوم سیاسی شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در ادامه موج آزادی زودهنگام زندانیان سیاسی و امنیتی که کمتر از یک سال محکومیت دارند، امروز سهشنبه ۷ اسفندماه ۹۷، متین خالدی از زندان ارومیه آزاد شد.
گفته میشود این زندانی پیش از خروج از زندان با حساسیت زیاد مورد بازرسی بدنی قرار گرفته و دفترچه یادداشت شخصی و دفترچه تلفن وی ضبط شده است.
متین خالدی پیشتر در جریان اعتراضات سراسری دیماه سال گذشته بازداشت و در اسفندماه ۹۶ توسط شعبه ۳ دادگاه انقلاب ارومیه متین خالدی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.
این حکم در تاریخ ۹ مهرماه سال جاری توسط شعبه ۱ دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی به اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرائم امنیتی» به یک سال حبس تعزیری کاهش پیدا کرد.
وی در تاریخ ۲۵ آذرماه، جهت اجرای حکم ۱ سال حبس تعزیری به بند ۱۳ زندان ارومیه منتقل شده بود.
گفتنی ست که ابن آزادی های زودهنگام به مناسبت ۲۲ بهمن و تحت عنوان عفو برای حدود ۵۰ هزار زندانی صورت می گیرد و شامل درصد بسیار کمی از زندانیان سیاسی یا امنیتی می شود که هم اکنون در زندان هستند و محکومیت قطعی به یک سال حبس یا کمتر از آن دارند یا بیرون از زندان هستند و محکومیت قطعی به ۶ ماه حبس دارند.
بدون نظر
نظر بگذارید