خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی شهرستان دهلران از دستگیری ۴ شکارچی متخلف در این شهرستان خبر داد و گفت که از آنها ادوات شکار کشف و متهمان با تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از آفتاب، سرهنگ منوچهر مکی اظهار داشت: “در پی اعلام شکایت سازمان حفاظت محیط زیست علیه شکارچیان غیرمجاز و همچنین دریافت اخبار موثق مبنی بر شکار غیرمجاز، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت”.
وی افزود: “مأموران کلانتری ۱۳ میمه با همکاری خوب مردم توانستند در کمترین زمان ممکن ۴ نفر از شکارچیان غیر مجاز را شناسایی کنند”.
فرمانده انتظامی شهرستان دهلران تصریح کرد: “پلیس با اخذ مجوز قانونی، شکارچیان غیرمجاز را مورد شناسایی و بازرسی قرار داده و تعداد ۴ نفر دستگیر و ادوات شکار کشف و متهمان با تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شدند”.
سرهنگ مکی در پایان از اقدام غیرمجاز شکارچیان در تخریب محیط زیست و طبیعت زیبای دهلران ابراز ناراحتی کرد و گفت: “حیات وحش، شاهرگ حیات و زیبایی طبیعت و حق تمامی مردم ایران بوده و حفظ آن واجب و هرگونه تجاوز به این حق تجاوز به حقوق مردم محسوب می شود لذا پلیس با قاطعیت و با همکاری سازمان حفاظت و محیط زیست با شکارچیان غیرمجاز برخورد خواهد کرد”.
دهلران یکی از شهرستانهای استان ایلام است.
بدون نظر
نظر بگذارید