خبرگزاری هرانا ـ نمایندگان با تصویب بخش هزینهای بندی از لایحه بودجه تا سقف ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح اختصاص یابد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، نمایندگان با تصویب بخش هزینهای بندی از لایحه بودجه مربوط به معافیت مشمولان غایب مقرر کردند تا سقف ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این درآمدها به تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح اختصاص یابد.
در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی بخشهای هزینه لایحه بودجه در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.
نمایندگان با تصویب بخش هزینهای درآمدهای حاصل از فروش معافیت سربازی مشمولان دارای ۸ سال غیبت، مقرر کردند تا سقف ۳۵ هزار میلیارد ریال از این درآمدها به صورت مساوی به ردیفهای ذیربط تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح مطابق موافقتنامه متبادله با سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور هزینه شود.
بدون نظر
نظر بگذارید