خبرگزاری هرانا – علیاکبر یونسی پسر بچه ۱۲ ساله همدانی در الگو برداری از صحنه اعدام جان خود را از دست داد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صبح روز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه علیاکبر یونسی پسر بچه ۱۲ ساله اهل بلوار اعتمادیه همدان هنگامی که در منزل تنها بود بر اثر کنجکاوی با الگوبرداری از صحنه اعدام با کمربند خود را از لوله گاز داخل خانه حلق آویز کرد و جان سپرد.
این حادثه دلخراش و نحوه آن که با تقلید از اعدام مجرمان در ایران صورت گرفته در گزارش پزشکی قانونی شهر همدان مورد تایید قرار گرفت.
لازم به اشاره است مرگ این کودک تاثر و نگرانی نزدیکان و همسایگان را در پی داشته است. هر چند الگوبرداری از صحنه های اعدام و بازی کودکان پیش تر نیز در ایران قربانیانی به جا گذاشته است، موضوعی که مدافعان حقوق بشر آن را نمونه مشخص بازتولید خشونت در جامعه می دانند.
گفتنی است، در آخرین مورد در ۱۹ شهریور ماه سال جاری دو زندانی به عنوان پرابهام «ارازل و اوباش» در ملاء عام در همدان اعدام شدند.
توضیح: (ساعت ۷ بعد از ظهر ۱ مهر ماه) یکی از بستگان علیاکبر یونسی طی تماسی با خبرگزاری هرانا گفت: «علیاکبر به هیچ وجه شاهد اعدامهای روز ۱۹ شهریور نبوده و پزشک قانونی تنها خود خواسته بودن حلق آویز را تایید کرده است.»












































بدون نظر
نظر بگذارید