خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۱۵ شهریورماه، شماری از بازنشستگان فرهنگی، مخابرات و تامین اجتماعی در تهران، گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز، شوش، کرمانشاه، دزفول و رشت، جمعی از معلمان در تهران، جمعی از بازنشستگان فرهنگی در یاسوج و شماری از شهروندان جویای کار در اهواز با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. افزون بر این، روز گذشته نیز گروهی از رانندگان کامیون و خودروهای باری در کمرگ مرزی پیشین دست به تجمع اعتراضی زدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جاری، گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای اهواز، شوش، کرمانشاه دست به تجمع اعتراضی زدند.
همچنین، خبرگزاری ایلنا و اتحادیه آزاد کارگران ایران به ترتیب از تجمع این بازنشستگان در شهرهای رشت و دزفول نیز خبر دادند.
بازنشستگان مذکور خواستار اجرای کامل و دقیق ماده ۹۶ و ۱۱۱، اصلاح احکام متناسبسازی حقوق، افزایش مستمری و رسیدگی به مشکلات معیشتی و درمانی هستند.
تهران؛ تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی، مخابرات و تامین اجتماعی
به گزارش هرانا، امروز یکشنبه ۱۵ شهریورماه، چند تن از بازنشستگان فرهنگی، مخابرات و تامین اجتماعی در مقابل سازمان تامین اجتماعی در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بازنشستگان حاضر در این تجمع خواستار رسیدگی به مشکلات معیشتی و درمانی خود شدند. آنها همچنین با سر دادن شعارهایی، مخالفت خود را با جنگ و اجرای احکام اعدام اعلام کردند.
تجمع اعتراضی معلمان در تهران
به گزارش ایلنا، امروز گروهی از معلمان شاغل و بازنشسته در مقابل ساختمان سازمان برنامه و بودجه در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
معلمان معترض، افزایش دستمزد و اصلاح حقوق پایه معلمان متناسب با نرخ تورم، اجرای کامل و دقیق رتبهبندی معلمان، پرداخت معوقات مزدی و بهبود مشکلات درمانی و معیشتی را از جمله مطالبات خود عنوان کردند.
تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی در یاسوج
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز جاری، چند تن از بازنشستگان فرهنگی در مقابل اداره آموزش و پرورش در یاسوج دست به تجمع اعتراضی زدند.
این تجمع در حمایت از تجمع اعتراضی بازنشستگان فرهنگی و با مطالبه رسیدگی به مشکلات معیشتی و درمانی صورت گرفته است.
تجمع اعتراضی رانندگان کامیون و خودروهای باری در کمرگ مرزی پیشین
به گزارش حال وش، روز شنبه ۱۴ شهریورماه، شماری از رانندگان کامیون و خودروهای باری در گمرک پیشین در اعتراض به بلاتکلیفی طولانیمدت، نبود پاسخگویی مسئولان و شرایط نامناسب این مرز تجمع کردند.
براساس این گزارش، رانندگان با مراجعه به دفتر مسئولان گمرک، نسبت به وضعیت موجود اعتراض کرده و خواستار تعیین تکلیف فوری خود و خودروهایشان شدند. برخی از رانندگان اعلام کردند خودروهایشان حدود ۳۰ روز و خود آنان نزدیک به ۲۰ روز در مرز در انتظار تعیین تکلیف ماندهاند. آنان همچنین از نبود برق و آنتن تلفن همراه، کمبود امکانات رفاهی و افزایش قیمت مواد غذایی در این محل گلایه کردهاند.
این رانندگان خواستار تعیین تکلیف فوری خودروها و محمولهها، پاسخگویی مسئولان گمرک و تأمین حداقل امکانات رفاهی و ارتباطی در مرز پیشین شدهاند.
راهپیمای اعتراضی شهروندان جویای کار در اهواز
به گزارش هرانا، امروز یکشنبه ۱۵ شهریورماه، گروهی از شهروندان جویای کار در مقابل درب شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی دست به راهپیمایی و تجمع اعتراضی زدند.
این شهروندان که از اهالی بومی این منطقه هستند، نسبت به روند جذب نیرو در شرکت نیشکر دعبل خزاعی معترض هستند. آنها خواستار تحقق وعده های پیشین مسئولان در جهت استخدام ساکنان روستاهای اطراف این واحد صنعتی هستند.
لازم به ذکر است که این شهروندان پیشتر نیز دست به تجمع اعتراضی زدند.













































بدون نظر
نظر بگذارید