خبرگزاری هرانا – محمد داوری، زندانی سیاسی، امروز با پایان دوران محکومیت از زندان عادلآباد شیراز آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محمد داوری آزاد شد.
براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای داوری امروز یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵، با پایان دوران محکومیت خود از زندان عادلآباد شیراز آزاد شده است.
محمد داوری، فعال کارگری مورخ ۲۶ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، بازداشت و جهت تحمل حبس به زندان عادلآباد شیراز منتقل شد.
وی اوایل آذرماه سال ۱۴۰۲، توسط شعبه اول دادگاه انقلاب شیراز به ریاست قاضی سید محمود ساداتی از بابت اتهام توهین به رهبری به سه سال حبس تعزیری، منع خروج از کشور با ابطال گذرنامه، منع فعالیت در فضای مجازی و اقامت اجباری در شهرستان بردسیر کرمان به مدت دو سال و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به نفع گروه های معاند در فضای مجازی به یک سال و شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.
محمد داوری، متولد ۱۳۷۳ در استان کهگیلویه و بویراحمد دارای مدرک کارشناسی عمران دانشگاه آزاد یاسوج و دانشجوی مقطع کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه گلستان شیراز، پیش از این نیز به دلیل فعالیت های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.













































بدون نظر
نظر بگذارید