خانه  > اعدام  >  گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی در رشت/ رهایی یک زندانی از چوبه‌دار

گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی در رشت/ رهایی یک زندانی از چوبه‌دار

خبرگزاری هرانا – حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در زندان لاکان رشت اجرا شد. از سوی دیگر، یک زندانی در شهرستان تویسرکان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، با کسب رضایت اولیای دم از مجازات مرگ رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، یک زندانی در زندان لاکان رشت اعدام شد.

هویت این زندانی، حامد حنیفه، گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، سحرگاه روز یکشنبه ۴ آبان ماه حامد حنیفه در این زندان به چوبه دار آویخته شده است. وی پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

رهایی یک زندانی از اعدام در شهرستان تویسرکان

به گزارش ایرنا، یک زندانی در شهرستان تویسرکان از مجازات اعدام رهایی یافت.

دادستان تویسرکان در این خصوص گفت: متهم این پرونده چهار سال پیش از بابت اتهام قتل یکی از بستگان خود بازداشت و روانه زندان شد. پس از چندی این زندانی توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شد.

مصطفی ربانی در ادامه افزود: در حالی که این زندانی برای اجرای حکم به پای چوبه دار رفته بود، اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند و وی از مجازات اعدام رهایی یافت.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ بیش از ۴۸ درصد از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۷ درصد از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید