خانه  > اعدام  >  جرائم مواد مخدر؛ حکم اعدام ۲ زندانی در زندان لاکان رشت اجرا شد

جرائم مواد مخدر؛ حکم اعدام ۲ زندانی در زندان لاکان رشت اجرا شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز چهارشنبه ۵ آذرماه، حکم اعدام دو زندانی در زندان لاکان رشت به اجرا درآمد. این زندانیان پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به مجازات مرگ محکوم شده بودند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از هیرکانی، امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴، دو زندانی در زندان لاکان رشت به چوبه دار آویخته شدند.

هویت این زندانیان، علی سایه‌افکن، اهل رشت و مهرداد پورحسین، گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، دو زندانی مذکور، پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط مراجع قضایی به اعدام محکوم شده بودند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این دو زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ بیش از ۴۸٪ از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۷٪ از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید