خبرگزاری هرانا – میثم دینارزهی، شهروند ساکن راسک و سید کمال ابراهیمی، شهروند ساکن مهاباد، به صورت جداگانه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، روز دوشنبه ۹ تیرماه، یک شهروند در شهرستان راسک بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
هویت وی، میثم دینارزهی، حدودا ۱۸ ساله، فرزند زاهد و اهل و ساکن روستای جکیگور از توابع شهرستان راسک، گزارش شده است.
بر اساس این گزارش، بازداشت میثم دینارزهی و بدون ارائه حکم قضائی توسط نیروهای اداره اطلاعات صورت گرفته است.
در تاریخ ۷ تیرماه نیز یک شهروند در شهرستان مهاباد بازداشت شده است. کردپا هویت وی را سید کمال ابراهیمی، ۳۱ ساله، استاد دانشگاه، اهل نقده و ساکن مهاباد، گزارش کرده است. آقای ابراهیمی پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شده و با وجود پیگیریهای خانواده، تاکنون اطلاعی از محل نگهداری یا وضعیت او حاصل نشده است.
تا لحظه تنظیم این گزارش از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروندان اطلاعی کسب نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید