خانه  > slide, اعدام  >  اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴؛ علی کمالی به اعدام محکوم شد

اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴؛ علی کمالی به اعدام محکوم شد

خبرگزاری هرانا – علی کمالی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات سراسری دی‌ماه ۱۴۰۴ که در زندان تهران بزرگ محبوس است، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شد. آقای کمالی که ساکن کشور مالزی است، پس از بازگشت به کشور بازداشت و به اعدام محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی کمالی، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری دی‌ماه، به اعدام محکوم شده است.

شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری در اواسط اردیبهشت‌ماه سال جاری، وی را از بابت اتهام «محاربه» به اعدام محکوم کرده است. این حکم کماکان در مرحله بررسی توسط دیوان عالی کشور قرار دارد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای کمالی مورخ ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ در جریان اعتراضات سراسری در تهران بازداشت شد. وی دارای اقامت مالزی است و بازداشت وی چند روز پس از سفر به ایران صورت گرفته است. این زندانی هم‌اکنون در زندان تهران بزرگ محبوس است.

تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعات بیشتری در خصوص جزئیات پرونده و روند دادرسی این زندانی در دسترس نیست.

لازم به ذکر است تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و به‌سرعت به سایر اقشار از جمله دانشجویان و شهروندان گسترش یافت و به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات سال‌های اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب این اعتراضات، هزاران نفر کشته یا مجروح و ده‌ها هزار نفر بازداشت یا احضار شدند. برای اطلاعات بیشتر می‌توان به گزارش جامع هرانا با عنوان «زمستان سرخ» مراجعه کرد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید