خبرگزاری هرانا – بیتا شفیعی، شهروند ساکن شاهینشهر، بیش از دو هفته است در بازداشت و بلاتکلیفی بهسر میبرد و مادرش، مریم عباسینیکو، نیز همچنان در بازداشت است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بیتا شفیعی و مادرش مریم عباسی نیکو کماکان در بازداشت بهسر میبرند.
این شهروندان بیش از دو هفته است در بازداشت و بلاتکلیفی بهسر میبرند و بنا بر گفته یک منبع مطلع، در سلولهای انفرادی زندان دولتآباد اصفهان نگهداری میشوند.
وزارت خارجه آمریکا چندی پیش با انتشار بیانیهای به بازداشت بیتا شفیعی واکنش نشان داد و آن را نمونهای از «ارعاب، ناپدیدسازی اجباری و خشونت» حکومت ایران برای خاموش کردن اعتراضات دانست. در این بیانیه آمده که شجاعت و مقاومت مردم ایران در برابر سرکوب ادامه دارد و جهان نباید در حمایت از آنها عقبنشینی کند.
در تاریخ ۲۲ آبان ماه، خانم شفیعی توسط ماموران اطلاعات سپاه در منزل اقوام خود در خرمشهر بازداشت شد. وی پس از بازداشت مادرش مریم عباسی نیکو از محل سکونت خود در شاهینشهر به خرمشهر سفر کرده بود.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده بیتا شفیعی با تایید این موضوع به هرانا گفته بود: علیرغم پیگیریهای خانواده این شهروند، تاکنون هیچ یک از نهادهای امنیتی و قضایی پاسخ روشنی در خصوص وضعیت او ارائه ندادهاند. این وضعیت، منجر به افزایش نگرانیهای خانواده و نزدیکانش شده است.
تا لحظه تنظیم این گزارش از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه بر علیه این دو عضو خانواده اطلاعی حاصل نشده است.
بیتا شفیعی، ۱۹ ساله پیشتر در جریان اعتراضات مربوط به مسمومیت دانش آموزان در شاهین شهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدتی آزاد شده بود.
مریم عباسی نیکو، شهروند اهل شاهین شهر متولد ۱۳۶۰، متاهل و مادر دو فرزند است که پیشتر سابقه بازداشت و برخورد قضایی را داشته است.












































بدون نظر
نظر بگذارید