خبرگزاری هرانا – شهرام کریمی، لقماناللە مرادی، سلیمان عبدی، پرویز احسنی، کاوه محمدزاده، هیوا قریشی و امید شاهمحمدی، فعالین صنفی معلمان ساکن سقز و دیواندره، توسط هیئت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش با صدور احکام انضباطی مواجه شدند. انفصال از خدمت، اخراج از آموزش و پرورش و بازنشستگی اجباری با تقلیل رتبه، از جمله احکام صادره علیه این فعالین صنفی است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، طی روزهای اخیر، هیات تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش استان کردستان برای هفت معلم در شهرهای سقز و دیواندره، حکم صادر کرد.
بر اساس این گزارش، شهرام کریمی به شش ماه انفصال از خدمت، لقماناللە مرادی به یک سال انفصال از خدمت و سلیمان عبدی به بازنشستگی اجباری با تقلیل دو رتبه محکوم شده است. همچنین پرویز احسنی، کاوه محمدزاده، هیوا قریشی و امید شاهمحمدی، چهار عضو انجمن صنفی معلمان دیواندره، از کار اخراج شدند.
پیشتر امید شاه محمدی، پرویز احسنی، کاوه محمدزاده و هیوا قریشی، توسط هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان آموزش و پرورش استان کردستان به اخراج از محل کار و تبعید محکوم شده بودند.
احکام صادره برای معلمان یادشده، در پی فعالیتهای صنفی و برگزاری انتخابات انجمن در اردیبهشتماه ۱۴۰۳صورت گرفته است.
امید شاه محمدی، سلیمان عبدی و لقماناللە مرادی پیشتر نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخوردهای قضایی را داشتهاند.
بدون نظر
نظر بگذارید