خبرگزاری هرانا – برخلاف تعهدات بین المللی ایران تحت عنوان الحاق به پیمان نامه حقوق کودک و بخش عدم به کارگیری کودکان در امور نظامی، دستکم ۲۰۰ دانش آموز از شهرهای گناوه و ساوجبلاغ به اردوهای موسوم به “راهیان نور” در مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، ۲۰۰ دانش آموز از شهرستان گناوه به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گناوه در این خصوص گفت: ۲۰۰ دانش آموز پسر از این شهرستان در قالب اردوی راهیان نور به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد.
اعزام دانش آموز از ساوجبلاغ به راهیان نور
به گزارش بسیج، دانش آموزان پسر از ساوجبلاغ به اردوهای راهیان نور اعزام شدند.
در این گزارش بدون اشاره به جزییات بیشتر اعم از تعداد دانش آموزان مذکور آمده است: دانش آموزان پسر از ساوجبلاغ به مناطق عملیاتی کشور اعزام شدند و از این مناطق عملیاتی بازدید خواهند کرد.
بدون نظر
نظر بگذارید