خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  صفا عائلی، دایی مهسا امینی به حبس و مجازات های تکمیلی محکوم شد

صفا عائلی، دایی مهسا امینی به حبس و مجازات های تکمیلی محکوم شد

خبرگزاری هرانا – صفا عائلی، دایی مهسا (ژینا) امینی توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب سقز به پنج سال و نیم حبس، دو سال منع خروج از کشور و دیگر مجازات های تکمیلی محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صفا عائلی، دایی مهسا (ژینا) امینی به حبس محکوم شد.

شعبه یکم دادگاه انقلاب سقز به ریاست قاضی جواد مصطفایی اخیرا طی حکمی آقای عائلی را از بابت اتهاماتی همچون مشارکت در اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی و تبلیغ علیه نظام، مجموعا به پنج سال و نیم حبس و به عنوان مجازات های تکمیلی به دو سال منع خروج از کشور و همچنین نوشتن مطالبی در رابطه با نیروهای نظامی-انتظامی جانباخته، محکوم کرده است. صالح نیکبخت، وکیل خانواده امینی ضمن تایید محکومیت آقای عائلی به هرانا گفت که “سه سال و نیم حبس تعزیری در خصوص این شهروند قابل اجرا خواهد بود.”

صفا عائلی، دایی مهسا (ژینا) امینی در تاریخ چهاردهم شهریور ماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و نهایتا در تاریخ بیست و پنجم مهرماه با تودیع وثیقه از زندان سقز آزاد شد.

وی طی مدت زمان بازداشت از حق دسترسی به وکیل و امکان ملاقات با خانواده خود محروم ماند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید