خبرگزاری هرانا – زندانیان سالن ۱۰ زندان رجایی شهر کرج طی نامه ای مینویسند: “مازندانیان عقیدتی و سیاسی اهل سنت رجایشهر از مردم ایران و خصوصا اهلسنت خواستاریم تا هرچه زودتر دردفاع از زندانیان اعدامی و بالاخص زندانیان اعدامی قزل حصار که در اعتصاب غذا بسرمیبرند و جانشان در خطراست موضعی قاطعانه و حکیمانه اتخاذ نمایند و در پایان ازتمامی کسانیکه در دفاع از مظلومان پیش قدمند کمال تشکر راداریم.”
متن کامل این نامه که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری هرانا قرار گرفته را در زیر میخوانید:
بنام خداوند بخشنده ومهربان
درپی ناگوار شدن وضعیت برادران اعدامی در زندان قزلحصار و وخامت وضعیت جسمانی ایشان که مدت دوماه است که برای رسیدگی به درخواستشان در اعتصاب غذا به سر میبرند ما زندانیان عقیدتی سیاسی اهل سنت سالن ده رجایشهر ضمن محکوم کردن ظلم روارفته به ایشان به حاکمان وقت حکومت ایران میگوییم آنچه شما هم اکنون ازطریق ظلم برسر ملت مظلوم ایران و خصوصا جمعیت اهل سنت میآورید همانیست که حاکمان مصر و لیبی و تونس بر سرملتشان آوردند و عاقبت ایشان نیز برما وشما و جهانیان نمایان شد….
پس بر راه حق وعدالت در اموردین و دنیای ملت بازگردید تاشاید ملت رنجدیده ایران و خصوصا اهل سنت نفسی تازه کنند و دل مستضعفین و مساکین واقعی کشور شادگردد و به درخواست زندانیان اعدامی قزل حصار رسیدگی نمایید زیرا شما مسول جان ایشان هستید و به یادآورید زمانیکه درپشت پدران و مادران اهل سنت بخصوص کردستان با حکومت بعث جنگیدید و برسفره ایشان جنگ را تمام کردید واکنون این شما هستید که فرزندان همان پدر و مادران را به بهانههای واهی عدهای تندرو اعدام میکنید و بعضی دیگر را با احکام ظالمانه وسنگین همدم زندان میسازید درحالیکه ادعای پیروی شما از امام علی که خداوند از او راضی باد گوش جهانیان را کرکرده اما عملا خلاف طریق ایشان در تعامل باملت رفتار میکنید و برعاقلان پوشیده نیست که اگر حاکمی اصلاح گردد و برراه حق وعدالت بازگردد بسیاربهتراز آنست که مردمش بر او پشت کنند و بساط ظلم و هرج و مرج برسرملت پهن گردد.
مازندانیان عقیدتی و سیاسی اهل سنت رجایشهر از مردم ایران و خصوصا اهلسنت خواستاریم تا هرچه زودتر دردفاع از زندانیان اعدامی و بالاخص زندانیان اعدامی قزل حصار که در اعتصاب غذا بسرمیبرند و جانشان در خطراست موضعی قاطعانه و حکیمانه اتخاذ نمایند و در پایان ازتمامی کسانیکه در دفاع از مظلومان پیش قدمند کمال تشکر راداریم.
جمعیت زندانیان عقیدتی سیاسی اهل سنت رجای شهر
بدون نظر
نظر بگذارید