خانه  > اندیشه و بیان  >  در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی؛ یک شهروند در دلفان بازداشت شد

در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی؛ یک شهروند در دلفان بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی دلفان از بازداشت یک شهروند در این شهرستان به دلیل آنچه «انتشار محتوای مجرمانه و هنجارشکنانه در فضای مجازی» عنوان کرده است، خبر داد. به گفته وی، صفحه مجازی این شخص مسدود و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، یک شهروند در دلفان بازداشت شد.

فرمانده انتظامی این شهرستان در این خصوص گفت: در پی انتشار مطالبی در فضای مجازی توسط شخصی حقیقی، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بهروز بازوند را متهم به «انتشار محتوای مجرمانه و هنجارشکنانه در فضای مجازی» دانست و افزود: صفحه مجازی این فرد مسدود شد و پس از دستگیری به یگان انتظامی انتقال یافت. وی پس از تشکیل پرونده به مراجع ذی‌صلاح معرفی شد.

این مقام انتظامی در پایان تهدید کرد که پلیس فتا ضمن پایش فضای مجازی، با گردانندگان صفحاتی که مطالبی «برخلاف قانون جرایم رایانه‌ای و هنجارهای جامعه» منتشر می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

در این گزارش به هویت شهروند بازداشتی اشاره‌ای نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در سال ۲۰۲۴ دست‌کم ۲۷۸۳ شهروند به دلیل باورها، عقاید یا فعالیت‌های سیاسی و مدنی خود توسط نهادهای امنیتی و قضایی بازداشت شدند. مجموع بازداشت‌های ثبت‌شده در ده سال گذشته از ۵۶ هزار مورد فراتر رفته است. تنها در سال ۲۰۲۲ و هم‌زمان با اعتراضات سراسری، با ثبت ۲۳٬۹۷۷ مورد بازداشت، بیشترین رقم بازداشتی‌ها در این بازه زمانی به ثبت رسید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید