خبرگزاری هرانا – مردی در شاهرود همسر ۲۰ ساله خود را به قتل رساند. انگیزه این اقدام اختلافات خانوادگی عنوان شده و متهم بازداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، زنی در شاهرود توسط همسر خود به قتل رسید.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان در این خصوص گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری بین یک زوج در منطقه تفریحی امیریه واقع در شهرستان شاهرود، ماموران به محل اعزام شدند. خانمی ۲۰ ساله سوار بر یک دستگاه خودروی پژو از ناحیه گردن دچار خفگی شده بود که به بیمارستان منتقل شد. این زن با وجود تلاش کادر درمان، بر اثر خفگی فوت کرد.
علی میر احمدی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی اطمینان حاصل کردند که قاتل، همسر مقتول است و توسط ماموران شناسایی و دستگیر شد.
در این گزارش آمده است: متهم ۲۶ ساله، انگیزه خود از ارتکاب قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد. او با تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
بدون نظر
نظر بگذارید