خانه  > slide, زندانیان  >  رضا سلمان زاده از زندان قزلحصار کرج آزاد شد

رضا سلمان زاده از زندان قزلحصار کرج آزاد شد

خبرگزاری هرانا – رضا سلمان زاده، زندانی سیاسی که دوران محکومیت خود را در زندان قزلحصار کرج سپری می‌کرد، با مرخصی متصل به پایان محکومیت از این زندان آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، رضا سلمان زاده از زندان قزلحصار کرج آزاد شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آزادی آقای سلمان زاده در روز یکشنبه ۱۸ آبان ماه، با دریافت مرخصی متصل به آزادی صورت گرفته است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “پیش‌تر آقای سلمان‌ زاده یک فیش حقوقی به عنوان وثیقه در پرونده داشتند که مسئولان مربوطه اعلام کرده بودند تا پایان دوران محکومیت و به دلیل پرونده آتش سوزی زندان اوین در پرونده او باقی خواهد ماند. وی در حالی شش ماه از محکومیت خود باقی مانده بود که پنج ماه مرخصی طلب داشت. نهایتا تنها یک ماه مرخصی برای ایشان صادر شد و اعلام کردند این وثیقه تا آخرین روز دوران محکومیت در پرونده خواهد ماند.”

رضا سلمان زاده در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. وی سپس توسط دادگاه انقلاب به سه سال و هشت ماه حبس محکوم شد. این پرونده در بهمن همان سال به دنبال بخشنامه عفو مختومه شد.

شنبه شب ۲۳ مهر ۱۴۰۱، به دنبال متشنج شدن فضای زندان اوین، آتش بر فراز این زندان روئیت شد و صدای تیراندازی و انفجار به گوش رسید و برخلاف ادعای مسئولان مبنی بر کنترل آتش سوزی و درگیری، صدای تیراندازی تا ساعتها ادامه داشت. به دنبال این اتفاق با شکایت سازمان زندان ها علیه شماری از زندانیان از جمله رضا سلمان زاده پرونده ای در این رابطه گشوده شد.

مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات چهل تن از متهمین پرونده موسوم به آتش سوزی زندان اوین، در شعبه ۱۱۴۸ دادگاه کیفری دو تهران برگزار شد.

سپس رضا سلمان زاده از بابت اتهام تخریب اموال به پنج سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق، از بابت اتهام اخلال در نظم زندان یک سال حبس و از بابت اتهام سرپیچی و تمرد از دستور مامورین به یک سال زندان محکوم شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید