خانه  > اندیشه و بیان, زندانیان, سایر گروهها  >  گزارشی از بازداشت ۶ شهروند در شهرهای سنندج و مهاباد

گزارشی از بازداشت ۶ شهروند در شهرهای سنندج و مهاباد

خبرگزاری هرانا – طی روزهای اخیر، شهرزاد رضایی، عطیه گلچینی، مرضیه مرادویسی و فواد عنایتی شهروندان ساکن سنندج، حسین نیک‌سرشت و فرزندش سینا نیک‌سرشت، ساکن مهاباد توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، شش شهروند در شهرهای سنندج و مهاباد بازداشت شدند.

بر اساس این گزارش، بازداشت شهرزاد رضایی، عطیه گلچینی و مرضیه مرادویسی، در تاریخ ۱۸ دی ماه بدون ارائه حکم قضایی در محل سکونتشان صورت گرفته است. با این حال، پس از گذشت ۱۰ روز از زمان بازداشت، کماکان از محل نگهداری این شهروندان اطلاعی حاصل نشده است.

از میان این افراد، مرضیه مرادویسی، فعال حقوق زنان ساکن سنندج، پیشتر نیز بابت فعالیت های خود، سابقه برخوردهای امنیتی و قضایی را داشته است.

بنا بر گزارش دیگری از این رسانه، فواد عنایتی نیز در تاریخ ۲۵ دی ماه، در سنندج بازداشت شده است. وی پیشتر نیز سابقه بازداشت را داشته است.

از سوی دیگر کردپا اعلام کرد یک پدر و فرزند به نام های حسین نیک‌سرشت و سینا نیک‌سرشت، اهل روستای «ترشکان» از توابع مهاباد روز گذشته در این شهرستان بازداشت شدند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروندان اطلاعی حاصل نشده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا از بیست‌ویکمین روز اعتراضات که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید