خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز شنبه ۲۵ بهمن، احکام اعدام دستکم ۱۱ زندانی در زندانهای ایرانشهر، یاسوج، الیگودرز، کرمانشاه، همدان، زاهدان، سنندج، خرمآباد، دزفول، نهاوند و ندامتگاه مرکزی کرج اجرا شد. این زندانیان پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل به اعدام محکوم شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴، احکام اعدام دستکم ۱۱ زندانی در زندانهای مختلف کشور به اجرا درآمد.
هویت ۱۰ تن از این زندانیان، سلمان محمدی، پوریا شفیعی، کرمشاه ساکی، خیدان احمدی، موسی نجاتپور، گودرز مخبر، توماج چگنی، آریو مقدم، ولیالله عبدولی و قربان موسیوند، توسط هرانا احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، سلمان محمدی در زندان ایرانشهر، پوریا شفیعی در زندان یاسوج، کرمشاه ساکی در زندان الیگودرز، خیدان احمدی در زندان کرمانشاه و موسی نجاتپور در زندان همدان اعدام شدند. این زندانیان پیشتر در پروندههایی جداگانه از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط محاکم انقلاب به مجازات مرگ محکوم شده بودند.
از سوی دیگر، قربان موسیوند در زندان نهاوند، گودرز مخبر در زندان سنندج، توماج چگنی در زندان خرمآباد، آریو مقدم در ندامتگاه مرکزی کرج، ولیالله عبدولی در زندان دزفول و یک تبعه کشور افغانستان در زندان زاهدان از بابت اتهام قتل به چوبه دار آویخته شدند.
جزئیات بیشتر در این رابطه، از جمله احراز هویت زندانی اعدامشده در زندان زاهدان، کماکان توسط هرانا در دست بررسی است.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولان زندان و نهادهای متولی به صورت رسمی اعلام نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید