خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، احکام اعدام دستکم ۱۰ زندانی در زندانهای گرگان، قائمشهر، دورود، اصفهان، نیشابور، کرمان، کاشان، ساوه، قوچان و زنجان، به اجرا درآمد. این زندانیان پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل به مجازات مرگ محکوم شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام ۱۰ زندانی در زندانهای مختلف کشور به اجرا درآمد.
هویت این زندانیان که سحرگاه روز جاری به چوبه دار آویخته شدند، ایلیا ساعی، نوید شهسوار، علی صفر گودرزی، سامان جوزی، یعقوب شفیعیزاده، حشمت شکری، سلطان مراد شعبانی، کیوان امینپور، سیاوش عموزاد و روزبه زمانی، توسط هرانا احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، ایلیا ساعی در زندان گرگان، نوید شهسوار در زندان قائمشهر، علی صفر گودرزی در زندان دورود، سامان جوزی در زندان اصفهان، یعقوب شفیعیزاده در زندان نیشابور، حشمت شکری در زندان کرمان، سلطان مراد شعبانی در زندان کاشان و کیوان امینپور در زندان ساوه اعدام شدند. این افراد پیشتر در پروندههایی جداگانه از بابت اتهام قتل بازداشت و توسط محاکم کیفری به اعدام محکوم شده بودند.
از سوی دیگر، احکام اعدام سیاوش عموزاد در زندان قوچان و روزبه زمانی در زندان زنجان از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اجرا درآمده است.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولان زندان و نهادهای متولی به صورت رسمی اعلام نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید