خانه  > اصناف, اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  اعتراضات سراسری؛ بازداشت ۴ شهروند در گرمدره و استان فارس/ پلمب اماکن به دلیل حمایت از اعتراضات

اعتراضات سراسری؛ بازداشت ۴ شهروند در گرمدره و استان فارس/ پلمب اماکن به دلیل حمایت از اعتراضات

خبرگزاری هرانا – مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان البرز از بازداشت سه تن در شهر گرمدره به دلیل آنچه تخریب و آتش‌سوزی دفتر امام جمعه این شهر عنوان کرده است، خبر داد. همچنین، سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد که برخی اماکن که در آنها از اعتراضات حمایت شده بود، پلمب شده‌اند. یک شهروند نیز در استان فارس به اتهام قتل یک مامور یگان ویژه در جریان اعتراضات مردمی، بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، سه شهروند در شهر گرمدره واقع در استان البرز بازداشت شدند.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان البرز مدعی شد که این سه شهروند در جریان اعتراضات مردمی، دفتر امام جمعه این شهر را با آتش کشیده‌اند.

در این گزارش به جزییات بیشتر اعم از هویت و محل نگهداری این افراد اشاره‌ای نشده است.

از سوی دیگر، سخنگوی قوه قضاییه در یک نشست خبری از برخورد قضایی با اماکنی که از اعتراضات سراسری حمایت کرده‌اند، خبر داد.

اصغر جهانگیر در این رابطه گفت: “در خصوص کسانی که حامیان موضوع بودند و کسانی که از محل‌های خودشان هدایت می‌کردند، پرونده تشکیل شده است؛ این محل‌ها شناسایی شده و برخی از این محل‌ها پلمب شدند.”

جهانگیر همچنین اعلام کرد که در روند برخوردهای قضایی که با افراد دخیل در اعتراضات صورت می‌گیرد، خسارات مالی به اماکن عمومی و خصوصی نیز در کیفرخواست‌ها لحاظ خواهد شد.

افزون بر این، خبرگزاری مهر از بازداشت یک شهروند در استان فارس خبر داد.

بنابر این گزارش، این شهروند به اتهام قتل یک مامور یگان ویژه در جریان اعتراضات شهروندان بازداشت شده است.

در این گزارش، ویدیویی از اعتراف اجباری این شهروند بازداشتی نیز پخش شده است. ویدیویی که مشخص نیست تحت چه شرایطی ضبط شده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا از بیست‌ویکمین روز اعتراضات که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید