خانه  > اقلیت های دینی, زندانیان  >  اجرای حکم حبس؛ منصور و محمود مردانی، دو نوکیش مسیحی راهی زندان شدند

اجرای حکم حبس؛ منصور و محمود مردانی، دو نوکیش مسیحی راهی زندان شدند

خبرگزاری هرانا – منصور و محمود مردانی، دو برادر نوکیش مسیحی، جهت تحمل دوران محکومیت حبس خود راهی زندان دستگرد اصفهان شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ماده ۱۸، محکومیت حبس منصور و محمود مردانی، دو برادر نوکیش مسیحی اجرا شد.

بر اساس این گزارش، محمود مردانی روز سه شنبه ۲۵ آذر و منصور مردانی، روز شنبه ۲۹ آذر ماه، پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام بازداشت و به زندان دستگرد اصفهان منتقل شدند.

این دو برادر، در تاریخ ۱۶ دی ۱۴۰۳ توسط دادگاه انقلاب شهرستان لنجان به ریاست قاضی محمدعلی عباسی به اتهام فعالیت تبلیغی موثر علیه نظام از طریق تبلیغ مسیحیت، هرکدام به چهار سال حبس، پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان جزای نقدی و پنج سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم شده‌ بودند. آنها همچنین به منع اقامت در استان اصفهان و شهر فولادشهر و تبعید به شهرستان اردل در استان چهارمحال و بختیاری به مدت دو سال محکوم شده‌اند.

جلسه بازپرسی این افراد در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۳ در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لنجان برگزار شد. در پایان این جلسه، آن‌ها هر کدام با تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی آزاد شدند. این دو برادر پیشتر با دریافت ابلاغیه‌ای به این شعبه احضار شده بودند.

منصور و محمود مردانی در تاریخ ۱ دی ۱۴۰۰، در جریان برگزاری مراسم جشن کریسمس در یک کلیسای خانگی در فولادشهر اصفهان بازداشت و سپس با قرار تأمین آزاد شده بودند.

لازم به اشاره است علیرغم اینکه طبق قانون مسیحیان به عنوان یک اقلیت دینی به رسمیت شناخته می‌شوند، با این حال دستگاه‌های امنیتی مسئله‌ی گرویدن مسلمانان به مسیحیت را با حساسیت خاصی دنبال می‌کنند و برخورد قهرآمیزی با فعالان این عرصه دارند.

برخورد با نوکیشان مسیحی در ایران در حالی صورت می گیرد که طبق ماده ۱۸ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی هر شخصی حق دارد از آزادی دین و تغییر دین با اعتقاد و همچنین آزادی اظهار آن به طور فردی یا جمعی و به طور علنی یا در خفا برخوردار باشد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید