خانه  > اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت چند شهروند در تهران

اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت چند شهروند در تهران

خبرگزاری هرانا – ویدیویی از بازداشت چندین تن از شهروندان معترض توسط یکی از رسانه‌های رسمی در تهران منتشر شده است که در آن دست‌کم هفت تن از بازداشت‌شدگان رویت می‌شوند. این افراد به آتش زدن مسجد «امام جعفر صادق» واقع در آریاشهر تهران و همچنین ضرب و جرح چند شهروند دیگر در جریان اعتراضات متهم شده‌اند. در ویدیوی منتشر شده، اعترافات اجباری چهار تن منتشر شده که شرایط ضبط آن مشخص نیست.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، چند شهروند در رابطه با اعتراضات دی ماه در تهران بازداشت شدند.

در این گزارش ادعا شده است که این افراد در جریان اعتراضات مردمی شامگاه ۱۸ دی ماه، اقدام به ضرب و جرح شماری دیگر از شهروندان کرده و همچنین مسجد “امام جعفر صادق” واقع در منطقه آریاشهر تهران را به آتش کشیده‌اند. همزمان ویدیوی در این رابطه منتشر شده که در آن دست‌کم هفت تن از بازداشت‌شدگان رؤیت می‌شوند.

در ویدیوی منتشر شده، اعترافات اجباری چهار تن منتشر شده که شرایط ضبط آن مشخص نیست.

در ادامه این گزارش بدون اشاره به جزئیات بیشتر اعم از هویت و محل نگهداری این شهروندان آمده است که پرونده این افراد جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب اعتراضات توسط نیروهای انتظامی-امنیتی، هزاران نفر کشته و مجروح شده و ده‌ها هزار نفر نیز توسط نهادهای امنیتی بازداشت و یا احضار شده‌اند. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش جامع هرانا تحت عنوان «زمستان سرخ» که پنجاه روز نخست پس از آغاز اعتراضات سراسری ایران (۷ دی تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۴) را مستند می‌کند، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید