خبرگزاری هرانا – روز جاری، مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، با پایان دوران محکومیت آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مریم اکبری منفرد آزاد شد.
آزادی خانم اکبری منفرد امروز چهارشنبه ۱۹ فروردینماه با پایان دوران محکومیت وی از زندان قرچک ورامین صورت گرفته است.
مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی و مادر سه دختر، پس از گذراندن ۱۵ سال محکومیت در تبعید، در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۳ از زندان سمنان به زندان قرچک ورامین منتقل شد تا حکم دو سال حبس جدید وی به اجرا درآید. پرونده جدید او شامل اتهامات «نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام» بود.
مریم اکبری منفرد نخستین بار در دیماه ۱۳۸۸ و پس از حوادث عاشورای ۸۸ بازداشت شد و در خرداد ۱۳۸۹ توسط شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب تهران به ۱۵ سال حبس محکوم شد. او در اسفند ۱۳۹۹ از زندان اوین به زندان سمنان تبعید شد و در تیر ۱۴۰۲ با دو پرونده جدید در دادسرای اوین و سمنان مواجه شد که منجر به صدور حکم دو سال حبس دیگر شد.
خانواده او نیز از قربانیان سرکوبهای دهه ۶۰ هستند؛ دو برادر او در سالهای ۱۳۶۰ و ۱۳۶۳ و برادر کوچک و خواهرش در تابستان ۱۳۶۷ اعدام شدند.












































بدون نظر
نظر بگذارید