خبرگزاری هرانا – حکم اعدام منصور جمالی، زندانی سیاسی محبوس در زندان چوبیندر قزوین، توسط دیوان عالی کشور تایید شد. وی پیشتر در دادگاه انقلاب قزوین به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شده بود. در روزهای اخیر تحولات مربوط به محکومیت و اجرای حکم زندانیان سیاسی رشد چشمگیری نسبت به ماه قبل نشان می دهد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام یک زندانی سیاسی به تایید عالیترین مرجع دستگاه قضایی حکومت ایران رسید.
یک منبع مطلع از جزییات این پرونده ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “اخیراً حکم اعدام منصور جمالی توسط دیوان عالی کشور تایید و دو روز قبل به او در زندان ابلاغ شد. این زندانی سیاسی پیشتر در شعبه یک دادگاه انقلاب قزوین به ریاست اسماعیل اسدی، بابت اتهام «محاربه از طریق عضویت در سازمان مجاهدین» به اعدام محکوم شده بود.”
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، کیفرخواست پرونده این زندانی سیاسی پس از ۱۵ ماه به دادگاه ارجاع شد. وی در طول بازداشت و مراحل دادرسی، از دسترسی به وکیل منتخب خود محروم بوده است.
منصور جمالی، متولد ۱۳۴۹ در ارومیه و دارای دیپلم است. او پدر دو فرزند است و در رشتههای مختلف ورزشی بهعنوان مربی اشتغال داشته است. آقای جمالی در مهرماه ۱۴۰۲ در شهرستان بوئینزهرا بازداشت شده بود. آقای جمالی هماکنون در زندان چوبیندر قزوین حضور دارد.
در روزهای اخیر اعدام زندانیان سیاسی افزایش نگران کنندهای داشته است، فقط در طی سه روز گذشته چهار زندانی سیاسی به نامهای اکبر دانشورکار، سید محمد تقویسنگدهی، بابک علیپور و پویا قبادی اعدام شدند.












































بدون نظر
نظر بگذارید