خبرگزاری هرانا – محمدرضا درزاده، نوجوان ۱۵ ساله و عظیم محمدی، نوجوان حدودا ۱۷ ساله، در تاریخ ۱۸ دیماه در جریان اعتراضات شهر چابهار بازداشت شدهاند و تاکنون اطلاعی از محل نگهداری آنان حاصل نشده است. آقای درزاده پیش از بازداشت بر اثر تیراندازی ماموران انتظامی-امنیتی از ناحیه پا مجروح شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رسانک، محمدرضا درزاده، نوجوان ۱۵ ساله، در جریان اعتراضات مردمی شامگاه پنجشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۴ در چابهار بازداشت شد.
براساس این گزارش، محمدرضا درزاده، فرزند علیرضا و اهل چابهار، پیش از بازداشت، حوالی بیمارستان امام علی این شهر هدف تیراندازی نیروهای انتظامی-امنیتی قرار گرفته و با اصابت گلوله ساچمهای از ناحیه پا مجروح شده است. تاکنون اطلاعی از وضعیت جسمی و محل نگهداری او حاصل نشده و این امر نگرانیهای خانواده این نوجوان را افزایش داده است.
همچنین به گزارش حال وش، عظیم محمدی، نوجوان حدودا ۱۷ ساله، فرزند حمید، اهل و ساکن شهر چابهار، در تاریخ ۱۸ دیماه توسط ماموران امنیتی در جریان اعتراضات بازداشت شده است. با وجود پیگیریهای خانواده محمدی از نهادهای مختلف، تاکنون اطلاعی از محل نگهداری یا وضعیت او حاصل نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید