خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  تهران؛ اسماعیل شکری آزاد شد

تهران؛ اسماعیل شکری آزاد شد

خبرگزاری هرانا – اسماعیل شکری، پدر سپهر شکری از جانباختگان دی ۱۴۰۴ (سپهر بابا)، شامگاه شنبه ۱ فروردین ماه آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، اسماعیل شکری، پدر سپهر شکری از جانباختگان دی ۱۴۰۴ (سپهر بابا)، آزاد شد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده اسماعیل شکری، بدون اشاره به نحوه آزادی وی به هرانا گفت که آقای شکری شامگاه شنبه ۱ فروردین‌ماه، پس از حدود پنج ساعت بازداشت آزاد شده است.

بعدازظهر روز شنبه ۱ فروردین ماه اسماعیل شکری بر سر مزار فرزندش در بهشت زهرای تهران با اعمال خشونت بازداشت شده بود.

تاکنون از اتهامات مطروحه بر علیه این شهروند اطلاعی حاصل نشده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب اعتراضات توسط نیروهای انتظامی-امنیتی، هزاران نفر کشته و مجروح شده و ده‌ها هزار نفر نیز توسط نهادهای امنیتی بازداشت و یا احضار شده‌اند. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش جامع هرانا تحت عنوان «زمستان سرخ» که پنجاه روز نخست پس از آغاز اعتراضات سراسری ایران (۷ دی تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۴) را مستند می‌کند، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید