خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت و آزادی دو شهروند در بهبهان

اعتراضات ۱۴۰۴؛ گزارشی از بازداشت و آزادی دو شهروند در بهبهان

خبرگزاری هرانا – صدرالله محمدی سقایی از مجروحان جنگ ایران و عراق و فرزندش حسن محمدی سقایی، توسط نیروهای امنیتی در بهبهان بازداشت و سپس با تامین قرار کیفری آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، صدرالله محمدی سقایی، از مجروحان جنگ ایران و عراق و فرزندش حسن محمدی سقایی، بازداشت شدند.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، این پدر و فرزند شامگاه پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه، پس از حضور در مرکز شهر بهبهان جهت شرکت در تجمع اعتراضی مسالمت‌آمیز، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروندان، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: آقای صدرالله محمدی سقایی صبح روز جمعه ۱۲ دی‌ماه با ارائه فیش حقوقی آزاد شد. اما فرزندش پس از بازداشت، ابتدا به اهواز و سپس به زندان بهبهان منتقل شد. در نهایت وی روز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه، با ارائه فیش حقوقی از این زندان آزاد شد.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از اتهامات مطروحه و محل نگهداری دو تن از این شهروندان اطلاعی حاصل نشده است.

صدرالله محمدی سقایی از مجروحان جنگ ایران و عراق و معلم بازنشسته است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا از یازدهمین روز که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید