خبرگزاری هرانا – مردی که متهم است در اواخر سال ۱۴۰۲ همسر خود را به قتل رسانده است، برای دومین بار در شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، جلسه دوم دادگاه رسیدگی به پرونده قتل زنی ۴۰ ساله، در شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، اواخر سال ۱۴۰۲ گزارش قتل زنی ۴۰ ساله به پلیس اعلام شد. پس از حضور مأموران در محل که خانهای در اطراف تهران بود، مشخص شد دستها و دهان قربانی را با شال بسته و او را با طناب خفه کردهاند. بررسیهای اولیه حاکی از آن بود که در زمان قتل نیز دو فرزند ۱۶ و ۹ ساله مقتول در خانه خواب بودند.
در ادامه تحقیقات مشخص شد این زن چند ماه پیش به عقد موقت مردی به نام خسرو درآمده و با او زندگی میکرد. فرزندان مقتول به پلیس گفتند خسرو همسر سوم مادرشان بوده و شب پیش از حادثه به خانه آمده اما صبح روز بعد در آنجا حضور نداشته است. خسرو که با علائم خودزنی در بیمارستانی در ورامین بستری شده بود، پس از بهبودی نسبی، تحت بازجویی قرار گرفت.
متهم در جریان بازجوییها با اعتراف به قتل گفت: «حدود شش ماه قبل با مریم آشنا شدم. او آرایشگر بود و میخواست سالن زیبایی راهاندازی کند. از من خواست تا کمکش کنم و من هم پذیرفتم. او هر دو سه هفته یکبار به بهانههای مختلف از من درخواست پول میکرد. یک روز حساب و کتاب کرده و دیدم یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به او پول دادهام اما نه سالنی راهاندازی شده و نه نشانههایی از کسب و کار بود. فقط من مانده بودم و کلی بدهی و قرض. مدام هم تلفنش زنگ میخورد و مردان ناشناسی به او پیام میدادند که میگفت درباره کار راهاندازی سالن است.»
وی افزود: «شب حادثه به خانه رفتم. وقتی بچههایش خوابیده بودند، من که قدری مشروب خورده بودم و حال طبیعی نداشتم، از او پرسیدم پولها را چکار کردی که ناگهان شروع به فحاشی کرد و با هم درگیر شدیم. در یک لحظه عصبانی شدم و طنابی را دور گردنش پیچیدم و او را خفه کردم. بعد هم از ترسم فرار کردم و میخواستم خودم را بکشم اما موفق نشدم.»
با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال نخستین جلسه دادرسی به اتهام وی در شهریورماه امسال برگزار شد. متهم و وکیل مدافع او با طرح ادعای جنون، درخواست ارجاع پرونده به پزشکی قانونی را مطرح کردند که این درخواست با موافقت دادگاه روبهرو شد.
متهم در پی این تصمیم به کمیسیون سه نفره پزشکی قانونی معرفی شد اما کارشناسان پس از بررسی، ادعای جنون او را رد کردند. به این ترتیب پرونده بار دیگر در دستور رسیدگی شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران قرار گرفت و جلسه دوم دادگاه با حضور متهم، وکیل مدافع و اولیای دم برگزار شد.
در جریان این جلسه، متهم در دفاع از خود اظهاراتی مطرح کرد که با اعتراض اولیای دم همراه شد. وکیل متهم نیز با اشاره به اقدام موکلش به خودزنی او پس از وقوع قتل، بار دیگر بر ادعای جنون او تاکید کرد. در پایان جلسه، قضات برای صدور رای وارد شور شدند.
در این گزارش به هویت قربانی و متهم اشارهای نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید