خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه، یونس آزادبر، زندانی سیاسی به دلیل حال نامساعد جسمی از زندان لاکان رشت به بیمارستان حشمت این شهر منتقل شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یونس آزادبر از زندان به بیمارستان منتقل شد.
یک منبع نزدیک به خانواده آزادبر ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: امروز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴، آقای آزادبر در پی حال نامساعد جسمی از زندان لاکان رشت به بیمارستان حشمت در این شهر منتقل شده است. این زندانی سیاسی از بیماری قلبی رنج میبرد و در جریان بازداشتهای پیشین خود در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ نیز در دو نوبت به دلیل وضعیت جسمی نامساعد از زندان به بیمارستان منتقل شده بود.
وی افزود: یونس آزادبر با پابند به بیمارستان منتقل شده و پابند او در تمام مدت باز نشده است.
در تاریخ ۱۷ آذرماه، یونس آزادبر جهت تحمل دوران محکومیت ۱۵ ماه حبس خود بازداشت و به زندان لاکان این شهر منتقل شد.
آقای آزادبر در مهرماه سال جاری، توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب رشت بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به هفت ماه و ۱۶ روز و از بابت توهین به رهبری به ۱۵ ماه و یک روز حبس محکوم شده بود.
این شهروند در تاریخ ۱۵ اردیبهشتماه امسال، توسط نیروهای اطلاعات سپاه در منزل شخصی خود بازداشت و شش روز بعد با تودیع وثیقه آزاد شد.
یونس آزادبر، ۶۲ ساله و ساکن شهر سنگر از توابع شهرستان رشت است. وی پیشتر به واسطه فعالیتهای خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.












































بدون نظر
نظر بگذارید