خانه  > slide, اعدام  >  جرائم مواد مخدر؛ اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان اسفراین

جرائم مواد مخدر؛ اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان اسفراین

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز سه‌شنبه ۲۵ آذرماه، حکم اعدام یک زندانی در زندان اسفراین اجرا شد. او پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به مجازات مرگ محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان اسفراین اعدام شد.

هویت این زندانی که سحرگاه روز سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴، به چوبه‌دار آویخته شد، کامبیز دیربازیان، توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای دیربازیان پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به مجازات اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ بیش از ۴۸٪ از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۷٪ از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید