خانه  > اعدام  >  گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان دستگرد اصفهان

گزارشی از اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان دستگرد اصفهان

خبرگزاری هرانا – حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در تاریخ ۱۲ مهرماه، در زندان دستگرد اصفهان به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، یک زندانی در زندان دستگرد اصفهان اعدام شد.

هویت وی، محمود قدیمی، ۳۳ ساله و اهل کرج گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، آقای قدیمی در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۴ به چوبه دار آویخته شده است. وی حدود چهار سال پیش از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود. دیوان عالی کشور یک درجه تخفیف برای او در نظر گرفته بود، اما دادستان اصفهان، اسدالله جعفری، با این تخفیف موافقت نکرد و پرونده را برای اجرای حکم بازگرداند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

تصویری از محمود قدیمی، زندانی اعدام‌شده

براساس اطلاعات گردآوری‌شده توسط مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، تعداد ۱۲۴ زندانی در زندان دستگرد اصفهان به دار آویخته شدند که نسبت به مدت مشابه پیشین، حدود دو و نیم برابر افزایش را نشان می‌دهد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید