خبرگزاری هرانا – نیره ارجنه، نوکیش مسیحی ساکن گرمسار، روز سهشنبه ۲ دیماه، برای تحمل حبس به زندان سمنان منتقل شد. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب گرمسار به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از محبت نیوز، نیره ارجنه، نوکیش مسیحی بازداشت شد.
بر اساس این گزارش، بازداشت خانم ارجنه، روز سهشنبه ۲ دیماه ۱۴۰۴، جهت اجرای حکم حبس او صورت گرفته است. این نوکیش مسیحی پس از بازداشت به زندان سمنان منتقل شده است.
چندی پیش، فرشید صفدری، قاضی شعبه دادگاه انقلاب گرمسار، وی را به اتهام «تبلیغ مخل و آموزشی انحرافی مغایر با شرع اسلام» به پنج سال حبس تعزیری، پرداخت ۱۶۵ میلیون تومان جریمه نقدی، دو سال اقامت اجباری در شهرستان کوهبنان استان کرمان و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم کرد. خانم ارجنه همچنین به اتهام «تامین و حمایت مالی از گروههای مرتبط با مسیحیت صهیونیستی» به دلیل پرداخت هدایای دینی به ارزش ۱۱ میلیون تومان، به پنج سال حبس و پرداخت جریمهای حدود ۶۰ میلیون تومان محکوم شد.
با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، اشد مجازات یعنی پنج سال حبس برای او قابل اجرا خواهد بود.
نیره ارجنه در ۱۷ تیرماه سال جاری به همراه همسرش، قاسم اسماعیلی، در منزل شخصی خود در گرمسار بازداشت شد. این اقدام در پی شرکت او در یک سمینار مسیحی در ترکیه صورت گرفت.
این نوکیش مسیحی نزدیک به ۴۰ روز در بازداشتگاه یک نهاد امنیتی نگهداری شد و سپس با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. با این حال، در ۱۵ مهرماه مجددا به مدت سه روز بازداشت شد تا وثیقهای که به دستور دادستان به دو میلیارد تومان افزایش یافته بود، تامین شود.
همسر وی، قاسم اسماعیلی، نیز در پروندهای جداگانه به سه سال و شش ماه حبس محکوم شده، اما با توجه به ابتلا به بیماری سرطان و نیاز به شیمیدرمانی، اجرای حکم او تاکنون به تعویق افتاده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید