خبرگزاری هرانا – در تاریخ ۲۰ آبان ماه، یک مرد به دستور همسرش در شهرستان گتوند به قتل رسید. در این رابطه، همسر وی به همراه سه مرد دیگر بازداشت و روانه زندان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از همشهری آنلاین، یک مرد در شهرستان گتوند به دستور همسرش به قتل رسید.
بر اساس این گزارش، در تاریخ ۲۰ آبان ماه، یکی از شهروندان هنگام عبور از مسیر جاده گتوند به دزفول با جسد مردی ناشناس زیر پل روبهرو شد و موضوع را به پلیس اطلاع داد. مأموران گتوند به محل اعزام شدند و شواهد اولیه نشان داد که چند ساعت از مرگ گذشته و مقتول احتمالاً بر اثر خفگی به قتل رسیده است.
در بررسی وسایل همراه مقتول، مدارک هویتیاش یافت شد که نشان میداد او استاد دانشگاه و ساکن شوشتر بوده است. پلیس با همسرش تماس گرفت و این زن گفت که شوهرش صبح برای رفتن به دانشگاه از خانه خارج شده و خبری از او ندارد. او به اداره آگاهی فراخوانده شد و در آنجا از ماجرای قتل باخبر شد.
در ادامه آمده است: ماموران با اعضای خانواده مقتول صحبت کردند. مشخص شد که همسر مقتول با خانواده شوهرش اختلاف داشته و ارتباط آنها محدود بوده است. همچنین میان خود مقتول و همسرش نیز درگیریها و اختلافهای جدی وجود داشته است.
اوایل آذرماه، همسر مقتول که خود نیز استاد دانشگاه بود، با دستور قضایی بازداشت شد. تحقیقات نشان داد که این زن با مردی غریبه رابطه پنهانی داشته و با همکاری او دو نفر دیگر را برای اجرای قتل شوهرش اجیر کرده است. هر سه مرد در روزهای اخیر بازداشت شدهاند و متهمان به نقش خود اعتراف کردهاند.
به گفته خواهرزاده قربانی، او مردی آرام و تحصیلکرده با مدرک دکترای مدیریت بود و در دانشگاه پیام نور دزفول و همچنین در گتوند تدریس میکرد. همسرش نیز در دانشگاه فعالیت داشت. حاصل زندگی مشترک آنها دو فرزند ۱۳ و ۱۵ ساله بود. خانواده مقتول میگویند که زن دایی فردی عصبی بوده و چندین بار در دانشگاه با همسرش درگیری داشته است. یک هفته قبل از حادثه، مقتول به خواهرش گفته بود که وضعیت زندگی مشترکش مناسب نیست.
طبق تحقیقات پلیس، قربانی در خودرو بدحال شده، یکی از مردان اجیرشده در مسیر به خودرو پیوسته و همراه راننده او را داخل خودرو خفه کردهاند. پس از قتل، جسد در مسیر جاده رها شده است. همسر مقتول دستمزد عاملان را پرداخت کرده بود.
در پایان بدون اشاره به هویت متهمان و قربانی آمده است: سه مرد دخیل در قتل در اندیمشک، شوشتر و یک شهر در جنوب غرب کشور بازداشت شدند. همگی اکنون در بازداشت به سر میبرند.












































بدون نظر
نظر بگذارید