خبرگزاری هرانا – مردی ۳۲ ساله در تبریز بر اثر ضربات جسم سخت به سر، در محل سکونتش به قتل رسید. همسر او در تحقیقات پلیس اعتراف کرد که با همکاری مرد دیگری دست به این اقدام زده است. هر دو متهم در بازداشت بهسر میبرند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، زنی در شهرستان تبریز به اتهام قتل همسرش بازداشت شد.
رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی در این خصوص گفت: فوت مشکوک مردی در منزل شخصیاش در یکی از محلات تبریز، به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش شد. مأموران انتظامی و کارآگاهان پلیس در محل حادثه حاضر شدند. بررسیها نشان داد این مرد ۳۲ ساله با ضربات جسم سخت از ناحیه سر به قتل رسیده است.
محمد سلطانی افزود: ماموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات میدانی متوجه شدند که همسر متوفی با همکاری فردی دیگر، نقشه قتل را طراحی کرده است. متهم اصلی شبانه وارد منزل شده و پس از ارتکاب قتل از محل متواری شده است.
سلطانی ادامه داد: این زن و مرد دستگیر شدند. متهمان در بازجوییهای اولیه به نقش خود در این اقدام اعتراف کرده و انگیزه آن را اختلافات خانوادگی و مشکلات شدید در بنیان خانواده عنوان کردند. پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شد.
در این گزارش به جزئیات بیشتر از جمله تاریخ رویداد و هویت قربانی و متهمان اشارهای نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید