خانه  > سایر گروهها  >  مردی در تهران توسط همسرش به قتل رسید

مردی در تهران توسط همسرش به قتل رسید

خبرگزاری هرانا – زنی ۳۶ ساله در تهران با همدستی یک مرد، همسر خود را به قتل رساند. این زن که در اظهارات پس از بازداشت از ضرب‌ و شتم به‌دلیل نداشتن فرزند پسر و مواجه با خیانت همسر سخن گفته است، هم‌اکنون تحت نظر اداره دهم پلیس آگاهی در بازداشت به‌سر می‌برد. دیگر متهم این پرونده پس از این رویداد متواری شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، زنی ۳۶ ساله در تهران همسر خود را به قتل رساند.

بر اساس این گزارش، روز پنجشنبه ۱۳ آذرماه مرگ مشکوک مردی حدوداً ۴۰ ساله به مأموران کلانتری در جنوب تهران اعلام شد. با حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد که این مرد بر اثر اصابت گلوله به سرش به قتل رسیده است.

شهناز، همسر متوفی، در ابتدا مدعی شد صبح فرزندانش را به مدرسه رسانده اما وقتی به خانه برگشته با جسد همسرش مواجه شده است. در حالی که تحقیقات اولیه پلیس ادامه داشت، همسر مقتول به ارتکاب قتل اعتراف کرد و گفت: به خاطر اختلافاتی که با همسرم داشتم، او را به قتل رساندم.

شهناز درباره اختلافاتش با همسرش گفت: ۱۵ سال قبل ازدواج کردم و چهار دختر به دنیا آوردم. دختر بزرگم ۱۴ ساله و دختر کوچکم سه ساله است، اما شوهرم به خاطر این مسأله خیلی اذیتم می‌کرد. مدام مرا کتک می‌زد و می‌گفت چرا «دخترزا» هستی، من پسر می‌خواهم. البته این تمام مشکلات ما نبود، همسرم به من خیانت می‌کرد.

پس از اعترافات متهم ماموران تیم جنایی رد پای نفر سومی را در این حادثه پیدا کردند. تحقیقات نشان داد این زن در زمان وقوع قتل در مسیر مدرسه به خانه بوده است. از طرفی یک ساعت پس از جنایت یعنی وقتی زن جوان به خانه برگشته، ۵۰ میلیون تومان به حساب مردی به نام امیر واریز کرده است.

در این گزارش آمده است، نهایتا با برملا شدن این موضوع، بازپرس پرونده دستور بازداشت امیر را صادر کرد اما مشخص شد وی پس از این رویداد متواری شده است. شهناز نیز هم‌اکنون تحت نظر اداره دهم پلیس آگاهی در بازداشت به‌سر میبرد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید